2752023240 - 2752029311 Ωράριο: 10:00 -14:30 και 18:00-22:00

Suunto Zoop Novo Black SS021645000

Κωδικός: SKU31395
Παράδοση έως 30 ημέρες
Not rated yet
  • 13% έκπτωση
  Τιμή αγοράς: €249.00, κερδίζετε €33.14
 • €215.86
 • Αποστέλλεται σε 24-72 ώρες
 • Συσκευασία Δώρου Κωσταρέλος Α.Ε.
 • Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα
 • Δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική κάρτα
 • Δυνατότητα πληρωμής με χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες
 • Επίσημη εγγύηση και πιστοποιητικά γνησιότητας της εκάστοτε κατασκευάστριας εταιρείας.
Ποσότητα:  
Ή
ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ: Ψηφιακό
ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ: Αχάρακτο Σαπφείρου
ΚΑΣΩΜΑ: Πολυουρεθανίου υψηλής αντοχής και ανοξείδωτο ατσάλι
ΚΟΥΜΠΩΜΑ: Τοκάς
ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ: 71.2mm x 60.6mm

Απλοποιεί τις καταδύσεις
Λειτουργίες αέρα, nitrox, βαθύμετρο και ελεύθερης κατάδυσης, μεγάλη, ευκρινής οθόνη με οπίσθιο φωτισμό, φινλανδικης κατασκευής
Aλγόριθμος πλήρους συνεχούς αποσυμπίεσης - SUUNTO RGBM, Καινοτόμο χρονόμετρο άπνοιας για ελεύθερη κατάδυση, και χρονόμετρο για τις λειτουργίες αέρα/nitrox. Αναβαθμίσιμο λογισμικό συσκευής. Ενσωματωμένο πρόγραμμα σχεδιασμού καταδύσεων. Λεπτομερή αρχεία καταγραφής γραφικών και τα δεδομένα κατάδυσης στον Υπολογιστή / Mac σας χρησιμοποιώντας το λογισμικό Suunto DM5 (χωρίς καλώδιο στην συσκευασία, πωλείται ως αξεσουάρ)

Είτε μόλις ξεκινάτε τις καταδύσεις σας αναζητήσεις, είτε θέλετε να ζήσετε νέες υποβρύψιες περιπέτειες, το Suunto Zoop Novo έχει όλα όσα χρειάζεστε. Με τα βασικά δεδομένα κατάδυσης μπροστά στα μάτια σας με κατανοητό τρόπο και σε μια μεγάλη, υπέρ-φωτεινή οθόνη με οπίσθιο φωτισμό, το μόνο που χρειάζεστε είναι να βάλετε τη στολή σας, να βουτήξετε και να απολαύσετε το βυθό. Αυτός ο απλός στη χρήση υπολογιστής καταδύσεων περιλαμβάνει πλήρεις δυνατότητες αποσυμπίεσης, πέντε τρόπους κατάδυσης (Αέρας, Nitrox, Bαθύμετρο, Ελεύθερη κατάδυση και Ανενεργό) και SUUNTO menu based interface.
  • Κωδικός
   SKU31395
 • BRAND
  SUUNTOΕπεξηγήσεις αδιαβροχοποίησης  

3 ΑΤΜ - 3BAR - 30 ΜΕΤΡΑ : Τυχαία επαφή με το νερό. Ακατάλληλο για κολύμβηση και κατάδυση, αντέχει σε βροχή, υγρασία, ιδρώτα.
 5 ΑΤΜ - 5
BAR - 50 ΜΕΤΡΑ : Κατάλληλο για απλή  κολύμβηση, όχι θαλάσσια σπορ με αναπνευστήρα. Ακατάλληλο για καταδυτικά σπορ.
 10 ΑΤΜ - 10
BAR - 100 ΜΕΤΡΑ : Κατάλληλο για κολύμβηση, κολύμβηση με αναπνευστήρα και θαλάσσια σπορ. Ακατάλληλο για καταδυτικά σπορ .
 20ΑΤΜ - 20
BAR - 200 ΜΕΤΡΑ : Κατάλληλο για επαγγελματική κολύμβηση  και θαλάσσια σπορ. Ακατάλληλο για καταδυτικά σπορ.

Η αδιαβροχοποίηση του ωρολογίου  αφορά τη χρήση νερού σε φυσική θερμοκρασία και όχι ζεστό, διότι το ζεστό νερό αλλοιώνει τις φλάντζες του ωρολογίου με αποτέλεσμα να εισχωρεί υγρασία στο εσωτερικό του και να προκαλείται διάβρωση στο μηχανισμό.  

Αξιολογήσεις πελατών
Γράψε μια αξιολόγηση και βοήθησε σημαντικά τους άλλους χρήστες!
Συνδεθείτε για να προσθέσετε κριτική

Τα ρολόγια μας είναι καινούργια και αυθεντικά, προερχόμενα από τις επίσημες αντιπροσωπείες Ελλάδας, αλλά και από ανεξάρτητες νόμιμες εισαγωγές αυθεντικών προϊόντων από χονδρέμπορους και διανομείς χωρών εντός και εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

Τα προϊόντα που προέρχονται εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, επικυρώνονται (νομιμοποιούνται) μέσω της εκτελώνισης. Κάθε ρολόι που εισάγεται συνοδεύεται από όλα τα νόμιμα παραστατικά του, τη διεθνή εγγύηση της κατασκευάστριας εταιρείας, καθώς και την εγγύηση της επιχείρησής μας που φέρει την επωνυμία και τη σφραγίδα της πωλήτριας, τον κωδικό του ωρολογίου και την ημερομηνία αγοράς αυτού. 

Η εγγύηση για τα συγκεκριμένα ρολόγια καλύπτεται από το επίσημο service της ΚΩΣΤΑΡΕΛΟΣ Α.Ε. και καλύπτει ελαττώματα στα υλικά ή την κατασκευή του αντικειμένου, δηλαδή τον μηχανισμό λειτουργίας του, τους δείκτες και την πλάκα του ωρολογίου. Δεν καλύπτει φθορές ή χτυπήματα που έχουν προκληθεί στα εξωτερικά μέρη του ωρολογίου (κρύσταλλο, πλάκα, λουράκι, μπρασελέ) και την μπαταρία του, ούτε ζημιές που προκλήθηκαν από εσφαλμένη ή απρόσεκτη χρήση του αντικειμένου, από ατύχημα ή συνήθη φθορά, από επέμβαση μη εξουσιοδοτημένου ή μη επαρκώς καταρτισμένου ατόμου, καθώς και βλάβες προκληθείσες από νερό. Το ρολόι που χρήζει επισκευής, θα πρέπει να συνοδεύεται οπωσδήποτε από την εγγύησή του.