2752023240 - 2752029311 Ωράριο: 10:00 -14:30 και 18:00-22:00

Το κατάστημα

Tο ιδιόκτητο κατάστημά μας, επί της οδού Βασιλέως Κων/νου 30 στο Ναύπλιο

Καλώς ήλθατε στο “kostarelosgk.gr”

Καλώς ήλθατε στο δικτυακό κατάστημα του κοσμηματοπωλείου Γ. & Κ. ΚΩΣΤΑΡΕΛΟΣ στο Ναύπλιο.

Η επιχείρηση

Ο Γεώργιος Κωσταρέλος ασκεί το επάγγελμα του ωρολογοποιού-χρυσοχόου από το έτος 1957. Το έτος 1974 δημιούργησε το πρώτο δικό του κατάστημα στην παλιά πόλη του Ναυπλίου, με κύρια ασχολία την επισκευή ωρολογίων και την επιδιόρθωση κοσμημάτων. Με δεδομένη την ανάγκη και την ηθική υποχρέωσή του για πληρέστερη εξυπηρέτηση των πελατών, τον Οκτώβριο του 1988 έθεσε σε λειτουργία το ιδιόκτητο κατάστημά του, επί της οδού Βασιλέως Κων/νου 30 στο Ναύπλιο. Τότε, επισημοποιήθηκε και η είσοδος στην εν λόγω επιχείρηση του υιού του, Κωνσταντίνου Κωσταρέλου, ο οποίος ανέλαβε τον τομέα της εμπορίας ωρολογίων, κοσμημάτων και πολύτιμων πετρών.

Η εντιμότητα στις εμπορικές συναλλαγές των ιδρυτών της επιχείρησης, η αξιοπιστία και ο επαγγελματισμός τους, καθιέρωσαν μεν αυτούς, πατέρα και υιό, στο συγκεκριμένο χώρο ως τεχνίτη και έμπορο αντιστοίχως, κατέστησαν δε την εν λόγω επιχείρηση σε μία από τις πιο «ισχυρές» και υπολογίσιμες σε κύρος επιχειρήσεις στον τομέα χονδρικής και λιανικής πώλησης, όχι μόνο σε τοπικό επίπεδο, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Μετά από μια επιτυχημένη πορεία 22 ετών, ξεκινούμε φιλόδοξα τη δημιουργία ενός ακόμη καταστήματος μέσω αυτής της ιστοσελίδας, όπου με γνώμονα το καλό γούστο και την πολυετή πείρα μας, σας διαθέτουμε επώνυμα ωρολόγια υψηλής ποιότητας, τεχνολογίας και αισθητικής σε ανταγωνιστικές τιμές, αλλά και πολλά άλλα, περισσότερο εμπορικά και οικονομικότερα.

Στόχος μας είναι να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας και την προτίμησή σας και να σας εξυπηρετούμε πάντα με τον καλύτερο τρόπο είτε μέσω των δικτυακών σας παραγγελιών, είτε επισκεπτόμενοι το κατάστημά μας επί της οδού Βασ. Κων/νου 30 στο παλιό Ναύπλιο, δίπλα στο Δημαρχείο της πόλης.

Είμαστε στη διάθεσή σας.

 

Με εκτίμηση      

Γεώργιος & Κωνσταντίνος Κωσταρέλος

 ΒΑΣ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 30

ΓΕΝΝΑΔΙΟΥ 1 Α

ΡΗΓΑ ΠΑΛΑΜΗΔΗ 10