2752023240 - 2752029311 Ωράριο: 10:00 -14:30 και 18:00-22:00

Σέρβις Ρολογιών

Φροντίδα του Ωρολογιού σας

Για τη φροντίδα του ωρολογιού σας, σας συστήνουμε να λάβετε υπόψιν σας τα εξής:

Χτυπήματα:
Αποφύγετε οποιαδήποτε χτυπήματα στο ωρολόι σας. Μετά από οποιοδήποτε χτύπημα προτείνεται ο έλεγχός του από την αντιπροσωπεία.

Μαγνητικά Πεδία:
Ισχυρά μαγνητικά πεδία μπορούν να επηρεάσουν ή να δημιουργήσουν βλάβη. Μην αφήνεται για μεγάλα διαστήματα το ωρολόι σας κοντά σε ηλεκτρικές συσκευές που παράγουν μαγνητικά πεδία όπως ηχεία, τηλεοράσεις και ψυγεία.

Επαφή με θαλασσινό νερό:
Συστήνεται μετά από επαφή του ωρολογιού σας με θαλασσινό νερό ο καλός καθαρισμός του με χλιαρό γλυκό νερό και υγρό σαπούνι. Το αλάτι του θαλασσινού νερού μπορεί να αλλιώσει τις φλάντζες του ωρολογιού σας και να φθείρει τους συνδέσμους του μπρασελέ.

Καθαρισμός:
Καθαρίστε τακτικά το ωρολόι σας με χλιαρό νερό και υγρό σαπούνι προσέχοντας την μικρότερη δυνατή επαφή με τα κουμπιά του. Σκουπίστε με ένα πανί προσεκτικά. Τα μπρασελέ μπορείτε να τα καθαρίσετε με μια παλιά οδοντόβουρτσα για να καθαρίσουν οι εσοχές.

Βιδωτή κορώνα και κουμπιά:
Όλα τα ωρολόγια με βιδωτή κορώνα και κουμπιά πρέπει να προσέχονται ιδιαίτερα κατά τη διαδικασία βιδώματος. Θεωρείται ότι εάν δεν βιδωθούν σωστά το αδιάβροχό τους χάνεται.

Επαφή με χημικές ουσίες:
Η επαφή με όλων των ειδών τις χημικές ουσίες είναι καθημερινό φαινόμενο. Χημικές ουσίες μπορεί να περιέχουν τα αρώματα, οι κρέμες και τα απορρυπαντικά. Συστήνεται ο τακτικός καθαρισμός του ωρολογιού με χλιαρό νερό και υγρό σαπούνι, μετά την επαφή για να μην προκληθούν αλλιώσεις στην κάσα και το μπρασελέ του ωρολογιού.

Ακραίες Θερμοκρασίες:
Αποφύγεται την έκθεση του ωρολογιού σας σε υψηλές θερμοκρασίες (πάνω από 50°C και κάτω από 0°C), καθώς και τις απότομες εναλλαγές θερμοκρασίας. Στην έκθεση σε ακραίες θερμοκρασίες, μπορεί να παρατηρηθούν διαστολές και συστολές των μετάλων του ωρολογιού με αποτέλεσμα την φθορά κατά την λειτουργία και η παρουσίαση βλάβης.

Φλάντζες:
Με το πέρασμα του χρόνου οι φλάντζες του ωρολογιού σας μπορεί να αλλοιωθούν και έτσι να υπάρξει απώλεια στο αδιάβροχο του. Συστήνεται ο τακτικός έλεγχος του ωρολογιού σας από την αντιπροσωπεία για τυχών αλλοιώσεις στις φλάντζες του καπακιού, της κορώνας και των κουμπιών.