2752023240 - 2752029311 Ωράριο: 10:00 -14:30 και 18:00-22:00

Suunto DX Titanium SS019015000

Κωδικός: SKU31406
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Εξαντλήθηκε
Not rated yet
  • 5% έκπτωση
  Τιμή αγοράς: €1399.00, κερδίζετε €70.00
 • €1329.00
 • Αποστέλλεται σε 24-72 ώρες
 • Συσκευασία Δώρου Κωσταρέλος Α.Ε.
 • Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα
 • Δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική κάρτα
 • Δυνατότητα πληρωμής με χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες
 • Επίσημη εγγύηση και πιστοποιητικά γνησιότητας της εκάστοτε κατασκευάστριας εταιρείας.
ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ: Ψηφιακό
ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ: Αχάρακτο Σαπφείρου
ΚΑΣΩΜΑ: Πολυουρεθανίου υψηλής αντοχής
ΚΟΥΜΠΩΜΑ: Τοκάς
ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ: 46.5mm x 46.7mm

Ο απόλυτος υπολογιστής καταδύσεων μεγέθους ρολογιού
Για καταδύσεις με rebreather και ανοιχτό κύκλωμα συμπ. του τριπλού μείγματος αερίων suunto fuses rgbm με περίβλημα από τιτάνιο και κρύσταλλο από ζαφείρι.
Το suunto DX, βασισμένο στο βραβευμένο Suunto D9tx, είναι το απόλυτο εργαλείο για τους δύτες ανοιχτού κυκλώματος και rebreather. Είναι το πρώτο του είδους που διαθέτει συμβατότητα CCR. Ο κορυφαίος σχεδιασμός και υλικά, σε συνδυασμό με το νέο και ανώτερο Suunto Fused RGBM, το καθιστούν απαραίτητο εργαλείο για τις καταδυτικές σας αποστολές και καθημερινές περιπέτειες. Είστε έτοιμοι να κατακτήσετε νέα εδάφη;

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΔΥΣΗΣ ΜΕ ΕΠΑΝΕΙΣΠΕΝΕΥΣΤΗΡΑ
Ένας υπολογιστής καταδύσεων με σημείο ρύθμισης, χωρίς παρακαλούθηση στοιχείων και με ειδική λειτουργία CCR, Ρυθμιζόμενες υψηλές και χαμηλές ονομαστικές τιμές καθώς και προσαρμοσμένες καθορισμένες τιμές κατά την κατάδυση, αυτόματη εναλλαγή καθορισμένων σημείων σε καθορισμένα βάθη, Δυνατότητες εναλλαγής σε λειτουργία ανοικτού κυκλώματος σε περίπτωση διάσωσης.

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΔΥΣΗ
Νέο προηγμένο Suunto Fused RGBM για CCR, τεχνικές καταδύσεις και καταδύσεις αναψυχής, Υποστήριξη Trimix συμπεριλαμβανομένων των αερίων ήλιο και οξυγόνου, Εναλλαγή αερίων για έως και οκτώ αέρια, Τρισδιάστατη ψφιακή πυξίδα με αντιστάθμιση κλίσης, Πέντε τρόποι λειτουργίας: αέρα, μικτό αέριο, CCR, μανόμετρο και εκτός λειτουργίας, Αναβαθμίσιμο λογισμικό συσκευής, Προαιρετική ασύρματη ενσωμάτωση αέρα, Ενσωματωμένο πρόγραμμα σχεδιασμού καταδύσεων, Λεπτομερή γραφικά αρχεία καταγραφής και δεδομένα κατάδυσης στον υπολογιστή/Mac με χρήση του λογισμικού Suunto DM5.
  • Κωδικός
   SKU31406Επεξηγήσεις αδιαβροχοποίησης  

3 ΑΤΜ - 3BAR - 30 ΜΕΤΡΑ : Τυχαία επαφή με το νερό. Ακατάλληλο για κολύμβηση και κατάδυση, αντέχει σε βροχή, υγρασία, ιδρώτα.
 5 ΑΤΜ - 5
BAR - 50 ΜΕΤΡΑ : Κατάλληλο για απλή  κολύμβηση, όχι θαλάσσια σπορ με αναπνευστήρα. Ακατάλληλο για καταδυτικά σπορ.
 10 ΑΤΜ - 10
BAR - 100 ΜΕΤΡΑ : Κατάλληλο για κολύμβηση, κολύμβηση με αναπνευστήρα και θαλάσσια σπορ. Ακατάλληλο για καταδυτικά σπορ .
 20ΑΤΜ - 20
BAR - 200 ΜΕΤΡΑ : Κατάλληλο για επαγγελματική κολύμβηση  και θαλάσσια σπορ. Ακατάλληλο για καταδυτικά σπορ.

Η αδιαβροχοποίηση του ωρολογίου  αφορά τη χρήση νερού σε φυσική θερμοκρασία και όχι ζεστό, διότι το ζεστό νερό αλλοιώνει τις φλάντζες του ωρολογίου με αποτέλεσμα να εισχωρεί υγρασία στο εσωτερικό του και να προκαλείται διάβρωση στο μηχανισμό.  

Αξιολογήσεις πελατών
Γράψε μια αξιολόγηση και βοήθησε σημαντικά τους άλλους χρήστες!
Συνδεθείτε για να προσθέσετε κριτική
Make Model Year Engine