2752023240 - 2752029311 Ωράριο: 10:00 -14:30 και 18:00-22:00

Polar Καρδιοσυχνόμετρο Polar Ποδηλατικό CS500

Κωδικός: SKU22105
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Not rated yet
  • 1% έκπτωση
  Τιμή αγοράς: €274.91, κερδίζετε €3.92
 • €270.99
 • Αποστέλλεται σε 24-72 ώρες
 • Εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος της επίσημης αντιπροσωπείας
 • Συσκευασία Δώρου Κωσταρέλος Α.Ε.
 • Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα
 • Δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική κάρτα
 • Δυνατότητα πληρωμής με χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες
 • Εγγύηση 2 έτη της επίσημης αντιπροσωπείας Ελλάδος
Ποσότητα:  
Ή
Ποδηλατικό καρδιοσυχνόμετρο CS500 από την POLAR. Χάρη στο λειτουργικό σχεδιασμό του είναι ιδανικό για τον φιλόδοξο ποδηλάτη που θέλει να βελτιώσει την ποδηλατική του απόδοση. Προσδιορίζει τις προσωπικές ζώνες άσκησης της ημέρας για αποτελεσματική προπόνηση. Με τον πρωτοποριακό διακόπτη-πλήκτρο και την μεγάλη ευανάγνωστη οθόνη έχετε γρήγορο και ασφαλή έλεγχο των δεδομένων σας. Εμφανίζει τις ανηφόρες και κατηφόρες της διαδρομής που κάνατε και μέτρηση του υψομέτρου. Εγγυημένη ασύρματη μετάδοση χωρίς παρεμβολές με την τεχνολογία W.I.N.D.

Στη συσκευασία περιέχονται ακόμα ο κωδικοποιημένος πομπός Polar WearLink W.I.N.D., ο αισθητήρας ταχύτητας Polar CS W.I.N.D. (+ βάση ποδηλάτου) και το εγχειρίδιο χρήσης.
Προτεινόμενα αθλήματα: Ποδηλασία
Υλικό κατασκευής: Πολυουρεθάνη & Ατσάλι
Βάρος: 409 gr
Μέγεθος: 6.7 x 7.0 cm
Λοιπά χαρακτηριστικά
Αδιάβροχο
OwnCal: Μετρά και δείχνει την θερμιδική κατανάλωση.
OwnCode: Εμποδίζει τις παρεμβολές από άλλα καρδιοσυχνόμετρα.
OwnZone: Προσδιορίζει τα προσωπικά όρια της καρδιακής συχνότητας για κάθε προπόνηση.
Χρώμα: Μαύρο/Ασημί
  • Κωδικός
   SKU22105
 • BRAND
  PolarΕπεξηγήσεις αδιαβροχοποίησης  

3 ΑΤΜ - 3BAR - 30 ΜΕΤΡΑ : Τυχαία επαφή με το νερό. Ακατάλληλο για κολύμβηση και κατάδυση, αντέχει σε βροχή, υγρασία, ιδρώτα.
 5 ΑΤΜ - 5
BAR - 50 ΜΕΤΡΑ : Κατάλληλο για απλή  κολύμβηση, όχι θαλάσσια σπορ με αναπνευστήρα. Ακατάλληλο για καταδυτικά σπορ.
 10 ΑΤΜ - 10
BAR - 100 ΜΕΤΡΑ : Κατάλληλο για κολύμβηση, κολύμβηση με αναπνευστήρα και θαλάσσια σπορ. Ακατάλληλο για καταδυτικά σπορ .
 20ΑΤΜ - 20
BAR - 200 ΜΕΤΡΑ : Κατάλληλο για επαγγελματική κολύμβηση  και θαλάσσια σπορ. Ακατάλληλο για καταδυτικά σπορ.

Η αδιαβροχοποίηση του ωρολογίου  αφορά τη χρήση νερού σε φυσική θερμοκρασία και όχι ζεστό, διότι το ζεστό νερό αλλοιώνει τις φλάντζες του ωρολογίου με αποτέλεσμα να εισχωρεί υγρασία στο εσωτερικό του και να προκαλείται διάβρωση στο μηχανισμό.  

Αξιολογήσεις πελατών
Γράψε μια αξιολόγηση και βοήθησε σημαντικά τους άλλους χρήστες!
Συνδεθείτε για να προσθέσετε κριτική

Τα ρολόγια μας είναι καινούργια και αυθεντικά, προερχόμενα από τις επίσημες αντιπροσωπείες Ελλάδας, αλλά και από ανεξάρτητες νόμιμες εισαγωγές αυθεντικών προϊόντων από χονδρέμπορους και διανομείς χωρών εντός και εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

Τα προϊόντα που προέρχονται εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, επικυρώνονται (νομιμοποιούνται) μέσω της εκτελώνισης. Κάθε ρολόι που εισάγεται συνοδεύεται από όλα τα νόμιμα παραστατικά του, τη διεθνή εγγύηση της κατασκευάστριας εταιρείας, καθώς και την εγγύηση της επιχείρησής μας που φέρει την επωνυμία και τη σφραγίδα της πωλήτριας, τον κωδικό του ωρολογίου και την ημερομηνία αγοράς αυτού. 

Η εγγύηση για τα συγκεκριμένα ρολόγια καλύπτεται από το επίσημο service της ΚΩΣΤΑΡΕΛΟΣ Α.Ε. και καλύπτει ελαττώματα στα υλικά ή την κατασκευή του αντικειμένου, δηλαδή τον μηχανισμό λειτουργίας του, τους δείκτες και την πλάκα του ωρολογίου. Δεν καλύπτει φθορές ή χτυπήματα που έχουν προκληθεί στα εξωτερικά μέρη του ωρολογίου (κρύσταλλο, πλάκα, λουράκι, μπρασελέ) και την μπαταρία του, ούτε ζημιές που προκλήθηκαν από εσφαλμένη ή απρόσεκτη χρήση του αντικειμένου, από ατύχημα ή συνήθη φθορά, από επέμβαση μη εξουσιοδοτημένου ή μη επαρκώς καταρτισμένου ατόμου, καθώς και βλάβες προκληθείσες από νερό. Το ρολόι που χρήζει επισκευής, θα πρέπει να συνοδεύεται οπωσδήποτε από την εγγύησή του.